티스토리 뷰

당면 찜닭 만들기

안녕하세요.

강셰프 입니다.

오늘의 요리는 찜닭 입니다.


식자재를 소개 합니다.
ㆍ넓적 당면
ㆍ닭볶음탕면용 닭
ㆍ간장소스
ㆍ늙은호박
ㆍ양파
ㆍ당근
ㆍ감자
ㆍ청양고추

식자재 손질
ㆍ야채는 크게 썰어주세요.
ㆍ간장소스에 졸이다 보면 크기가 작아집니다.
ㆍ당면은 30분정도 물에 불려주시고 야채와 같이 넣어주세요
ㆍ깔끔한 맛을 좋아하시면 닭은 10분정도 삶아서 흐르는 물에 씻어주세요.
ㆍ생닭으로 요리하셔도 맛은 좋습니다.

요리방법
ㆍ물은 모든 재료가 다 들어가도 남을 정도로 넣어주세요
ㆍ모든 식자재를 한번에 넣어서 끓여주세요
ㆍ중간에 당면이나, 야채가 냄비 바닦에 붙지 않게 휘저어 주세요.
ㆍ30분 정도 강한불로 끓여 주시면 완성

Jjimjimchicken noodles

Hello.

This is Kang Chef.

Today's dish is steamed chicken.

I'd like to introduce food
·A broad point of view
·Hicken fried chicken
· Soy sauce
·Silver lake
· Onions
·Party
· Potatoes
·Cheongyang red pepper

the trimming of food materials
·Please cut the vegetables into large pieces.
·Drink in soy sauce and it will be smaller in size
·Rather the noodles in water for 30 minutes
·If you like the fresh taste, boil the chicken for 10 minutes and wash it in running water.
·You can cook it with raw chicken.

cooking method
Add water enough to cover all ingredients.
· Bring all ingredients to a boil at once.
·In the meantime, stir the noodles or vegetables so that they do not stick to the pot.
·Cook over high heat for 30 minutes and complete.

当面の蒸し鶏の作り

おはようございます

カンシェフです。

今日の料理は蒸し鶏です。

食材をご紹介します。
·面積当面の
·チキン炒め用の鶏
·簡易ソース
·年老いたカボチャ
·両派
·党根
·じゃがいも
·教養唐辛子

植栽の手入れ
野菜は大きく切ってください。
·刊場所スに居眠りするとサイズが小さくなります。
ㆍ当面は30分ほど水に呼ばれていただいて野菜と一緒に入れてください
ㆍさっぱりした味が好きだったら、鶏は10分位煮りて流れる水に洗ってください。
·生鶏で料理されても味は良いです。

料理の仕方
·水はすべての材料が入っても余るぐらい入れてください。
·すべての食材を一度に入れて沸かしてください。
·途中当面や,野菜が鍋布につかないようにかき混ぜてください。
ㆍ30分程度強い火で煮てくだされば完成

 

 

댓글
공지사항
최근에 올라온 글
최근에 달린 댓글
Total
Today
Yesterday
링크
«   2024/05   »
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
글 보관함